Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По този маршрут минах:
    http://maps.google.bg/maps?f=d&sourc...77162&t=h&z=14
    никъде не беше чистено - пътувах час и 10минути, до сега сутрин го пътувам максимум 35минути.
    На точка B беше единствения снегорин, който срещнах.

Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
      Ми Околовръстното до Овча Купел и Борис 3-ти си има луга от първия сняг, та явно са решили, че няма смисъл да чистят, нали после пак ще понатрупа и пак трябва да излизат снегорините, но нали трябва да се грижим за озоновия слуй та по-добре веднъж като натрупа отколкото 2-3 пъти докато вали
      ее вие пък много искате нали един път са минали стига толко ... трябва да се спести нафтицаа а й шоферите на тея снегорини трябва и в техните колици да сипат нещо не става така както вие си мислите друго си е да караш с 20км/ч и да решиш да завиваш ама защото е "перфектно изчистено" да се спреш в бордюра
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Пак имаше изненадани тая сутрин... основни булеварди бяха пързалки.
        Нищо ново под слънцето, ББ си праи ПР ... и после пак в познатия кошмар.

Мен обаче, на фона на горното ме дразнят безумно идиотите дето карат с галоши... коли за по 150 000 и нагоре не могат да отлепят или спрат там дето аз нямам проблеми... и "градския транспорт" дето за да не си бастише съвсем трафика, избутва от платното през насрещното.
        Сами си правим кочината пак...
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
          Значи, от Гео Милев до Околовръстното в Младост 4, абсолютно никъде не е чистено, опесъчено и т.н. Незнам останалата част от София как е, ама на мен пътуването ми беше като влакчето на ужасите! Движиш се в един коловоз, с една определена скорост и а пипнеш газ или спирачка си се отнесъл някъде или в някой. Супер!
          В Младост си беше е.ало пипера и сутринта и вечерта! 40 минути от Младост 3 до Раковата! Особено вечерта, като беше заледило отдолу и отгоре натрупал снежец ... Евалла, ашколсун и машалла!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Тръгнах в 10и30 сутринта от Арена Запад, после по Тодор Александров, жълтите павета, Цариградско, УНСС....Стигнах в 11и30 Нормално не ми трябват повече от 25мин... Цариградско беше АД! От началото до "The Mall" съм карал на първа с 15-20км/ч !!! Естествено нищо не беше пипано, камо ли изчистено! Колите си правеха сами коловози и имаше 2-3 катастрофи (верижни) по горепосочения маршрут...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз сега минах по околовръстното от Младост до България и обратно и няма пукната кола да осолява или да чисти нещо!!!
              СРАМОТА!!!
              Цялото околовръстно е в кален сняг и е хлъзгаво!!! Същото важи и за булевард България, по който даже си спретнах дрифт с ръчната в трите ленти с доста прилична скорост!
              Все пак температура е само -5 и е редно гумите да имат контакт с пътната настилка!
              Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:15.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                Аз сега минах по околовръстното от Младост до България и няма пукната кола да осолява или да чисти нещо!!! СРАМОТА!!!
                Цялото околовръстно е в кален сняг и е хлъзгаво!!! Същото важи и за булевард България, по която даже си спретнах дрифт с ръчната в трите ленти с доста прилична скорост!
                Все пак температура е само -5 и е редно гумите да имат контакт с пътната настилка!
                Аз пък минах в 10;30 и си беше чудно за 80км/ч....
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Аз пък минах в 10;30 и си беше чудно за 80км/ч....
                  то и на мен не ми пречеше да перкам със 120 преди малко, но все пак е редно да е само мокро! Лично съм карал по словенска магистрала в подобни условия и платната бяха само мокри ( не кални ) при -5 градуса навън, а около магистралата всичко беше бяло! Да не говорим че мокрото беше кристална водица от снега е не калище от което сега не ми се вижда предния рег. номер!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    то и на мен не ми пречеше да перкам със 120 преди малко, но все пак е редно да е само мокро! Лично съм карал по словенска магистрала в подобни условия и платната бяха само мокри ( не кални ) при -5 градуса навън, а около магистралата всичко беше бяло! Да не говорим че мокрото беше кристална водица от снега е не калище от което сега не ми се вижда предния рег. номер!
                    честно да ти кажа, след като пътя става за с ограничението, останалото са капризи

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Току що преживях може би най-колемия си кошмар...поне в отношение на шофирането. Трябваше да слезна от къщите над Камбаните в Младост 4 до Околовръстното с колата.Първо едвам си стигнах до колата, щях да се разчекна на 2-3 пъти. За тези които не са ходили, незнам как да обясна какъв е пътя. В общи линйии в гора, наклон и завои.Няма такъв лед какъвто беше сега-гладко стъкло, огледално. Колата беше абсолютно неконтролируема, застана на 2 пъти перпендикулярно на платното. Едвам успях да я прилъжа да отиде към бордюра че да се опрат двете гуми и на първа с лека спирачка да се спусна някак си. Незнам, ама аз такова нещо не бях преживявала. Колите се събираха като по филмчетата във ви бокс-пързалят се, въртат се ...ужас!
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• то само на Камбаните да беше така....

...навън е пълно с жени на токчета, със затруднено придвижване...

OEM & Ventura Garage

Comment

• К'во говориш, то даже кучето се хлъзгаше и падаше като го извеждах сутринта...
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

• Мда, времето е леко неподходящо за секс в колата на Камбаните!
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Мда, времето е леко неподходящо за секс в колата на Камбаните!
                              Глупости
                              зависи от колата

Вчера отнесох едно х5 като спряло и умрях да се хиля
                              това по дефилето на Елешница където от долу беше чист лед
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                Глупости
                                зависи от колата

Вчера отнесох едно х5 като спряло и умрях да се хиля
                                това по дефилето на Елешница където от долу беше чист лед
                                Ма колежката не е с жип бе!

Comment

Working...
                                X